SoftNavigator.com    Download DBX Backup 1.3 

  DBX  ::  Outlook Express DBX Herstellen HandleidingHoe dbx bestanden terugvinden?

Outlook express slaat berichten op in dbx format bestanden. Er bestaat een bestand met dbx extensie in overeenstemming met iedere mail map of nieuwsgroep, en de naam van het bestand stemt gewoonlijk overeen met de naam van de mail map. Bijvoorbeeld, het bestand Inbox.dbx bevat de inhoud van de inkomende mail map.

Gewoonlijk heeft elke mail gebruiker een persoonlijke mail identiteit. Alle dbx bestanden van een identiteit worden bewaard in een map genaamd de store root directory, die kan worden gedefinieerd door het kiezen van de opdracht:

Werktuigen| Opties| Onderhoud| Opslag map

Om het complete pad naar het dbx bestand te vinden, overeenstemmende meteen outlook express mail map, klik met rechtermuisknop op de map naam in outlook express en klik dan op eigenschappen.

Om het pad te bepalen naar de dbx bestanden (field: Source Path) in het Dbx back-up programma, volstaat het om een van de mail identiteiten te kiezen(field: Identity to Backup).

Na een computercrash echter kan de herstelling van het systeem en terug instaleren van windows kan dit het pad naar de mappen bevattende de dbx bestanden veranderen. De opnieuw geïnstalleerde outlook express kent d locatie niet van de oude mail archieven, en de nieuwe aangemaakte mail mappen zullen deze berichten niet meer bevatten.

Een speciale master search zal U helpen deze verloren dbx bestanden terug te vinden (knop: Find Dbx Files). Bepaal de schijf of repertorium voor de gezochte dbx bestanden (knop: "Start Search)" Druk (enter) op de bestanden als resultaat van de zoekactie in een lijst voor verdere archivering/ophalen van de berichten. (knop: Feed to DBX-Directories List).


Copyright 2000-2012 GEO Ltd   
Alle Rechten Voorbehouden   
 
   

[Dbx bestanden vinden]  [Backup van dbx bestanden]   
  [Boodschappen terugzetten naar Outlook Express]   
  [Boodschappen terugkrijgen van een dbt-bestand]   
  [Vernielde Outlook Express mailboxen herstellen]   
  [Outlook Express herstellen en al jouw boodschapmappen terugkrijgen]   
  [Backup in automatische mode starten]   
  [Log Analyzer]   
 


Producten

  MailNavigator

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   AnalyzerDownload

Registratie

Ondersteuning