Producten

  MailNavigator

  Palette  Tune

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   Analyzer


Download

Registratie

Ondersteuning

 DBX  ::  Outlook Express Backup en Herstel Gereedschap


DBX Backup - een super-effectief gereedschap om regelmatig een back-up en herstel van e-mails in Outlook Express mappen uit te voeren

Zelfs ervaren gebruikers zijn niet verzekerd tegen programafouten, virussen en computercrashes. Het is beter om op voorhand voorbereid te zijn tegen de tijd dat jouw favoriete mail client zijn eigen mailboxen niet meer kan lezen.

Backup Outlook Express DBX bestanden Om problemen in de toekomst te vermijden, betrouw op DBX Backup voor regelmatige back-ups van jouw belangrijke en onmisbare mail.

Maar als het ergste zich al heeft voorgedaan - je computer is gecrasht en je hebt Windows geherinstalleerd, maar Outlook Express kan zijn eigen mail niet lezen – zal DBX Backup de Outlook Express mailbox mappen terugvinden en je toelaten om ze te herstellen.


  DBX Backup
  eigenschappen:

  • Ingebouwde zoek dbx bestand assistent. Deze is essentieel als het systeemregister vernietigd is en je de dbx bestanden overeenkomstig met de verschillende Outlook Express gebruikersidentiteiten niet meer kan lokaliseren.

  • Mogelijkheid om te werken in batchverwerking. Selecteer bestanden voor regelmatige back-up slechts eenmaal, en start dan het programma vanaf de ‘command line’ of batch bestand.

  • Ondersteuning van verschillende populaire mailbox formaten voor uitvoer van boodschappen, inclusief Unix mailbox.

  • Behoud van het originele formaat van bewaarde boodschappen en alle bijlagen.

  • Ondersteuning van dbx bestanden met omvangrijke grootte.

  • Mogelijk herstel van informatie in ernstig beschadigde dbx bestanden in gevallen waar andere herstelprogramma’s je niet kunnen helpen.


Gratis registratie voor vertalers

Als je ons kan helpen om ondersteuning te geven in jouw moedertaal, stuur ons dan een bericht en je zal een gratis registratie ontvangen! Je hoeft ons alleen maar te contacteren vooraleer met de vertaling te beginnen, en je zal instructies ontvangen hoe dit te doen.


Copyright © 2000-2020 GEO Ltd   
Alle Rechten Voorbehouden   
 
   

[Lezen dbx bestanden] [Mailbox Lezer] [Exporteer berichten naar Outlook Express]   
[Lezen van Outlook Express DBX-bestanden] [Exporteer berichten naar Eudora]   
[Outlook Express repair FAQ] [Outlook Express DBX Herstellen Handleiding]   
  [DBX Reparatie handleiding] [DBX Reparatie FAQ]   
  [Web Log Analyzer]