Languages:                      

DbxBackup.com      Download MailNavigator 1.15  


Producten

  MailNavigator

  Palette  Tune

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   Analyzer


Download

Registratie

Ondersteuning

 De e-mail en nieuwsberichten bestuurder


De e-mail en news client met een krachtig zoeksysteem.

De MailNavigator software is ontstaan uit een combinatie van twee geavanceerde tools die nodig zijn om met e-mail en news berichten om te gaan:

  • FILTER - is een krachtig systeem om informatie te vinden in mailboxen en mailbox folders van de meeste populaire mail programma's.

  • NAVIGATOR - is een zeer handige mail en news browser met geavanceerde mogelijkheden.

Het zoeksysteem voor berichten laat toe complexe zoekopdrachten uit te voeren in de mail archieven van de volgende populaire programma's: Windows Live Mail, Windows Mail (Vista), MS Outlook, Outlook Express, MS Mail, MS News, Mozilla Thunderbird, Opera Mail, The Bat, Netscape Messenger, Eudora, Forte Agent, Pegasus Mail, Eserv, en ook in alle populaire formaten van het Fidonet informatie netwerk. De zoektaal van de filters omvat de standaard operatoren: OR, AND, NOT, NEAR, hun synoniemen, en haakjes om de volgorde van de operatoren te bepalen. De zoekopdracht kan uitgevoerd worden op een woord, of een deel van een woord. Het is mogelijk om filters te gebruiken op de inhoud van het bericht, maar ook op sommige velden van de berichtheader. Er is ook een speciale filter aanwezig, die identieke berichten naar verschillende newsgroups er kan uitfilteren.

informatieontsluiting Mail archief bestanden op de PC worden automatisch herkend tijdens het opstarten van de software, en worden gerangschikt in lijsten die later kunnen worden aangepast. De zoekbronnen kunnen eveneens per onderwerp gegroepeerd worden.

Een handige functie is het register van zoekopdrachten, dat de 100 laatst uitgevoerde zoekopdrachten bijhoudt.

Wanneer een zoekopdracht wordt uitgevoerd, worden de resultaten toegevoegd aan een speciale virtuele mailbox, die dan automatisch in de Message navigator wordt ingeladen. Alle keywords van de uitgevoerde zoekopdracht worden benadrukt in heldere kleuren.

Messages navigator

De message navigator bevat dezelfde standaard menu functies als elke andere mail en news client, maar omvat tevens een uitgebreid gamma van unieke tools en mogelijkheden.

In de message navigator is het mogelijk om virtuele bestanden van zoekopdrachten samen te voegen met bestaande mail archieven, en zo verfijnde zoekopdrachten uit te voeren, rechtstreeks op de samengevoegde informatie.

De message navigator heeft een efficiŽnte manier om in zijn eigen bericht archieven te zoeken, terwijl de archieven van andere mail programma's moeiteloos kunnen ingeladen worden. Het heeft geavanceerde filters die controleren welke informatie getoond wordt in de navigator.

Behalve in het preview venster, kan een geselecteerd bericht ingeladen worden voor eventuele wijzigingen, in de editor voor binnenkomende berichten, of in de editor voor buitengaande berichten, als voorbereiding om het bericht door te sturen.

MailNavigator bevat communicatiesoftware (Connect.exe), die vanuit het programma zelf kan worden opgeroepen, of onafhankelijk gebruikt kan worden. De communicatie module is geoptimalizeerd voor gebruik in Internet connecties via Dial-Up mode, en laat toe dat berichten worden ingeladen in een snelle multithreaded modus.

ScreenShort - Abonnementsbeheer

Het abonnementsbeheer is een zeer handig tool om zich te abonneren op newsgroups. Voor elke newsgroup waar interesse voor getoond is en die in de abonnementslijst staat, kan de software filters selecteren, het accumulatie bestand en de status van het abonnement.

De status van het abonnement wordt gecontroleerd door de laadmodus van het bericht. Bijvoorbeeld: als de modus [head_only] is geselecteerd, zullen enkel de headers van de artikels worden ingeladen. De modus [complete] laat toe volledige artikels in te laden. En in de modus [head + X lines] worden korte artikels of enkel het eerste stuk van lange artikels, langer dan X regels, ingeladen. Als filters worden opgezet op mailboxen, dan worden enkel die artikels ingeladen, die aan de specificaties van de filters voldoen.

ScreenShort - Addresboek

Het mail systeem omvat eveneens een eenvoudig en handig adresboek. De snelle zoekfunctie laat onmiddellijke toegang tot adresinformatie toe. Slechts twee karakters in een filterveld of twee cijfers van een telefoonnnummer zijn nodig, en enkel de relevante adressen worden getoond in het venster.

De informatie in het adresboek is gegroepeerd in folders, die net als de mail bestanden in de message navigator, tegelijkertijd geselecteerd kunnen worden. De folders in het adresboek kunnen ook dienen als mailing lists.

In het adresboek kan de correspondentie van de geselecteerde persoon opgehaald worden, en het telefoonnummer kan rechtstreeks worden gebruikt. Bijkomende informatie van bestaande mail systemen en adresboeken kan eveneens aan het adresboek worden toegevoegd.


Gratis registratie voor vertalers

Als u kan helpen om support te verlenen in uw moedertaal, stuur ons een bericht, en u zal een gratis registratie krijgen! Contacteer ons vooraleer u aan de vertaling begint, en u zal de juiste instructies krijgen.Languages:

English 

The e-mail and news filter-navigator

French 

Le navigateur/moteur de recherche de vos messages e-mails et news

Italy 

Il navigatore e filtro di e-mail e news

Spain 

El navegador con filtros de e-mail y noticias

Russian 

Навигатор электронной почты и новостей

Danish 

E-mail og nyheds filter-navigering

German 

Der eMail und News-Filter Navigator

Portuguese 

O filtro-navegador de e-mail e notícias

Romanian 

Un client e-mail si de stiri cu un sistem efectiv de cautare a mesajelor

Polish 

Przeglądarka poczty i grup dyskusyjnych

Hungarian 

A e-mail és hír szûrõ-kezelõCopyright © 2000-2020 GEO Ltd   
Alle Rechten Voorbehouden   
 
   

[Lezen dbx bestanden] [Mailbox Lezer] [Exporteer berichten naar Outlook Express]   
[Lezen van Outlook Express DBX-bestanden] [Exporteer berichten naar Eudora]   
[Outlook Express repair FAQ] [Outlook Express DBX Herstellen Handleiding]   
  [DBX Reparatie handleiding] [DBX Reparatie FAQ]   
  [Web Log Analyzer]