Languages:                      

DbxBackup.com      MailNavigator 1.15 letöltése 


Termékek

  MailNavigator

  Palette  Tune

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   Analyzer


Letöltés

Regisztráció

Támogatás

 A e-mail és hír szûrõ-kezelõ


Levelező és hírolvasó kliens,
hatékony kersővel

A MailNavigátor két nagyszerű email és üzenetkezelő  eszköz kombinálásával jött létre:

  • FILTER - kereső rendszer a legtöbb népszerű levelező klienshez.

  • NAVIGATOR - fejlett képességekkel rendelkező, kényelemes email és hír olvasó alkalmazás.

Az üzenet  kereső rendszer tovább fejlesztett keresési lehetőséget nyújt a következő programokhoz: Windows Live Mail, Windows Mail (Vista), MS Outlook, Outlook Express, MS Mail, MS News, Mozilla Thunderbird, Opera Mail, The Bat, Netscape Messenger, Eudora, Forte Agent, Pegasus Mail, Eserv, és persze a Fidonet hálózatában. A kereső motor képes használni a szokásos operátorokat: OR, AND, NOT, NEAR, their synonyms, and parentheses for defining the order of operators. 
Information retrieval A keresés vonatkozhat teljes vagy töredék szavakra is. A programba lehet keresni az üzenetek tartalmában és az üzenet fejléc néhány mezőjében is. Egy speciális szűrő nyújt lehetőséget a különböző hírcsoportok azonos üzeneteinek a kiválsztásában.

A leveleket tároló adatfájlokat automatikusan felismeri a program indulásánál és egy listába rendezi ezeket a késöbbi használhathoz.   A keresés téma szerinte is rendezhető.

A programban lehetősége van  a keresések nyilvántartására, ami tárolja az utolsó 100 keresési eredményt.

Miután véget ért a keresés, az eredmény hozzá adódik egy viurtális postafiókhoz ami automatikusa betöltődik a MailNavigator -ba. A keresési kulcsszavak egyedi szinnel kiemelésre kerülnek.


Messages navigator A Message Navigator sok már más programból jól megszokott funkción kívül jónéhány egyedi eszközt és képességet is birtokol. 

A Message Navigátorban lehetőség van a keresések eredményéből létrejütt virtuális fájlokat egyesíteni a a meglévő levelekkel és ezeken további finomított kereséseket végrehajtani.  

A Message Navigator hatékony működésre képes a saját maga által tárolt üzenetekben, de más programok általál kezelt anyagok is betölthetőek és kezelhetőek. Sokrétü szűrővel rendelkezik amivel könnyedén kezelhetőek a megjelníteni kívánt adatok.

Az előnézeti ablak kivételéve a kiválasztott üzenet a szerkesztőben is megnyitható megtekintésre és szerkesztésre, vagy kimenő levél szerkesztőben a levél tovább küldésének előkészítésére.

A MailNavigatornak része egy kommunikációs rész  (Connect.exe), ami a program részekén illetve önnmagában  is használható. Ez a modul az internetre kapcsolódva és többszálú üzenet kezelést tesz lehetővé.

ScreenShort - Subscription manager A feliratkozás  kezelő segítségével kényelmesen használhatóak a hírcsatornák. Ezekban a csatornákban a program tud szűrni, és kezeli az előfizetéseket

Az feliratkozások státusz megjelenítése is kontrolálható. Például ha a [head_only] -t választja csak az cikkek  fejléce fog látszani.

A [complete] mód esetén a teljes cikk betöltődik, míg a [head + X lines] esetén rövídített (X sornál kevesebb) módon lesz a cikk megjelenítve.
Szűrő alkalmazásával csak azok a levelek töltődnek amikre ez érvényes lesz.

ScreenShort - Address book A levelező rendszer egy egyszerű és könnyen használható címlistát is tartalmaz.  A gyors kereső funkció elengedhetettlen az címlista adatainak azonnali eléréséhez.  Csak két betüt vagy számot  kell megadni és csak az ezeket tartalmazó bejegyzések lesznek láthatóak a listában.

Az adatok a címjegyzékben könyvtárakba rendezhetőek és ugyan úgy ahogy az üzenet kezelőben a levelek, egyszerre is megnézhetőek. 

A könyvtárak a címjegyzékbe levelezési listákhoz is használhatóak.

A címjegyzékből a kiválasztott bejegyzéseknek megfelelő telefonszám tárcsázható is. További információk már meglévő levelező rendszerekből és címjegyzékekből is átvhehetőek.


Free registration for translators

If you can help us to provide support in your native language, please drop us a line, and you'll get a free registration! Just please contact us prior to starting the translation, and you'll receive instructions on how to do this.Languages:

English 

The e-mail and news filter-navigator

French 

Le navigateur/moteur de recherche de vos messages e-mails et news

Italy 

Il navigatore e filtro di e-mail e news

Spain 

El navegador con filtros de e-mail y noticias

Russian 

Навигатор электронной почты и новостей

Danish 

E-mail og nyheds filter-navigering

German 

Der eMail und News-Filter Navigator

Portuguese 

O filtro-navegador de e-mail e notícias

Romanian 

Un client e-mail si de stiri cu un sistem efectiv de cautare a mesajelor

Polish 

Przeglądarka poczty i grup dyskusyjnych

Dutch 

De e-mail en nieuwsberichten bestuurderCopyright © 2000-2020 GEO Ltd   
All Rights Reserved   
 
   

[Outlook Express DBX fájl olvasás] [Outlook Express DBX Repair Manual]   
  [Reading pst file] [Mailbox Reader] [Dbx file recovery] [Outlook Express repair FAQ]   
  [Hogyan tudom visszatolteni az üzeneteket az Outlook Express-be?]