Languages:    

SoftNavigator.com    Download DBX Backup 1.3 

  DBX  ::  Outlook Express DBX Reparatie HandleidingHoe Backup je dbx-bestanden?

Back-up Outlook Express DBX-bestanden Om berichten van dbx-bestanden te comprimeren/decomprimeren, dient u om te beginnen een pad te specificeren naar deze bestanden (veld: Bron Pad). Als Outlook Express efficient en normaal is geinstalleerd, zal Dbx Backup automatisch een pad definieren. Kies slechts een van de email identiteiten (veld: Identiteit naar Backup). Maar als, na herinstallatie, Outlook Express zijn eigen dbx-bestanden niet kan vinden, zal de dbx-bestand zoek-master het pad naar ze vinden (knop: Vind Dbx-bestanden).

Na het pad gespecificeerd te hebben, zult u een lijst van dbx-bestanden ontvangen. Kies van de lijst de bestanden waarvan u de berichten wenst te decomprimeren. Als u alle bestanden van het huidige pad nodig hebt, kies de knop: Selecteer allen.

De optie Herstelling Verwijderde Berichten laat u berichten herstellen die zijn verwijderd van een dbx-bestand. In Outlook Express, zijn verwijderde berichten gecopieerd in de prullenbak (bestand Verwijderde.dbx). Maar als de prullenbak reeds is leeggemaakt, en andere berichten niet zijn opgenomen op de plaats van de verwijderde berichten, kunt u proberen de verwijderde berichten terug te halen van het oorspronkelijke dbx-bestand.

Back-up Outlook Express DBX-bestanden Tot een van de dbx-bestanden is gekozen en het Doelpad is gespecificeerd, blijft de Backup knop ontoegankelijk. Specifeer het Doelpad voor het vergaren van uw gedecomprimeerde berichten.

Dbx Backup laat u berichten bewaren in verscheidene populaire formaten (veld: Opslaan Als). Als uw bedoeling is een berichtbasis om te zetten naar een email programma, werkend in de Unix/Linux omgeving, kies dan UNIX Mailbox als uw doel formaat. MES formaat is gemakkelijk voor het omzetten van berichten naar het MailNavigator programma. Echter, voor archiefopslag van berichten, of het terugzetten van Outlook Express email mappen, is het meest geschikte formaat: Separate Berichten Bestanden (.EML).

Elk bericht in eml-formaat wordt opgeslagen in een separaat tekst bestand met de extensie .eml. De naam van het berichtbestand hangt af van de methode gekozen in het veld Opslaan Als. Als u de waarde van het veld Bericht-ID gebruikt als de bestandnaam, levert dit automatisch een unieke bestandnaam op die overeenkomt met de unieke Bericht-ID van elk bericht. Als u de methode Opslaan Als: Onderwerpgebruikt, wordt het unieke van de bestandnaam verkregen door de controle- som van het bericht toe te voegen aan de bestandnaam. De methode, Opslaan als: Voorwoord koppelt een serienummer aan elk bericht. Dit levert een uniekheid op, maar sluit echter geen duplicatie van berichten met herhaalde opslagen uit.

De Voeg Mapnaam Voorwoord Toe optie voegt de naam van de Outlook Express map waarvan het bericht is gedecomprimeerd toe aan de linkerkant van de bestandnaam, als een voorwoord. In het Voorbeeld zelf, kunt u voorbeelden zien van de naam formatie van toekomstige berichtbestanden.

Zodra de bronbestanden en het Doelpad zijn gedefinieerd, wordt de Backup knop toegankelijk. Het klikken van deze knop start het proces van decomprimering van de berichten. In de linker benedenhoek van het programma wordt de status van het decomprimeringsproces getoond, evenals berichten van fouten of successen in de bericht decomprimering.

Languages:

Italy 

Come eseguire una copia di riserva dei file dbx?

Spain 

Recuperar archivos dbx de Outlook Express con la ayuda de DBX Backup
Copyright 2000-2012 GEO Ltd   
Alle Rechten Voorbehouden   
 
   

[Vind je de dbx files]  [Maak je een Backup van de dbx files]  [Herstel je Berichten in Outlook Express]   
  [Herstel je berichten uit een dbt-file]  [Herstel je vernietigde Outlook Express mailboxen]   
  [Repareer je Outlook Express and Reanimeer je alle bericht mappen]   
  [Start je een backup op de automatische piloot]   
  [Download Log Analyzer]   
 


Producten

  MailNavigator

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   AnalyzerDownload

Registratie

Ondersteuning