Languages:          

SoftNavigator.com    Download DBX Backup 1.3 

  DBX  ::  Outlook Express DBX Reparatie HandleidingHoe vindt u dbx bestanden?

Outlook Express slaat berichten op in bestanden met een dbx formaat. Er is een bestand met een dbx extensie, corresponderend met elke emailmap of nieuwsgroep, en de naam van het bestand komt gewoonlijk overeen met de naam van de email map. Bijvoorbeeld, het bestand Inbox.dbx slaat de inhoud op van de binnenkomende email map.

Gewoonlijk heeft elke mail gebruiker een persoonlijke mail identiteit. Alle dbx bestanden van een identiteit worden bewaard in een map genaamd de store root directory, die kan worden gedefinieerd door het kiezen van de opdracht:

Gereedschappen| Opties| Onderhoud| Opslagmap

Om het complete pad te vinden naar het dbx bestand, corresponderende aan een Outlook Express email map, rechts-klikt u op de mapnaam in Outlook Express en dan klikt u op "Eigenschappen".

Om in het Dbx Backup programmma het pad naar de dbx-bestanden vast te stellen (veld: Bron pad), kiest u juist een van de e-mail identiteiten (veld: Identiteit naar Backup).

Maar, na een crash op uw computer, kan het reparereren van het systeem en re-installatie van Windows het pad wijzigen naar mappen die dbx-bestanden opslaan. Het opnieuw geinstalleerde Outlook Express zal niets weten over de locatie van de oude mail archieven, en the nieuw gecreŽerde mail mappen zullen deze berichten niet bevatten.

Een speciale master search zal u helpen de verloren dbx-bestanden te vinden (knop: Vind dbx-bestanden). Specificeer de schijf of stam index voor de bestandzoektocht en druk "Start zoeken". Voer de bestanden gelokaliseerd als een resultaat van deze zoektocht in, in een lijst voor verdere archivering/opening van berichten. (knop: Voeg toe aan DBX-Directories List).
Languages:

English 

How to Find dbx files?

French 

Comment trouver des fichiers dbx ?

Polish 

Jak odnaleźć pliki DBX?

Italy 

Come Trovare i Files dbx?

Spain 

Cómo Encontrar archivos dbx?
Copyright © 2000-2012 GEO Ltd   
Alle Rechten Voorbehouden   
 
   

[Vind je de dbx files]  [Maak je een Backup van de dbx files]  [Herstel je Berichten in Outlook Express]   
  [Herstel je berichten uit een dbt-file]  [Herstel je vernietigde Outlook Express mailboxen]   
  [Repareer je Outlook Express and Reanimeer je alle bericht mappen]   
  [Start je een backup op de automatische piloot]   
  [Download Log Analyzer]   
 


Producten

  MailNavigator

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   AnalyzerDownload

Registratie

Ondersteuning