Languages:                      

DbxBackup.com      Download MailNavigator 1.15  


Produse

  MailNavigator

  Palette  Tune

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   Analyzer


Download

Inregistrare

Suport

 Un client e-mail si de stiri cu un sistem efectiv de cautare a mesajelorClient de email si stiri
cu un sistem eficient de cautare mesaje

Programul MailNavigator a fost creat dintr-o combinatie a doua unelte avansate, cerute in lucrul cu emailuri si stiri usenet (news):

  • FILTRU - este un sistem putenic de cautare in casute postale si folderele casutelor postale a celor mai pupulare programe de email.

  • NAVIGATOR - este un browser convenabil de emailuri si stiri, cu optiuni avansate.

Sistemul de cautare a mesajelor permite o cautare avansata a informatiior in arhivele celor mai populare programe: Windows Live Mail, Windows Mail (Vista), MS Outlook, Outlook Express, MS Mail, MS News, Mozilla Thunderbird, Opera Mail, The Bat, Netscape Messenger, Eudora, Forte Agent, Pegasus Mail, Eserv si deasemnea in cele mai populare formate a retelei de informatii Fidonet.

Information retrieval Limbajul de cautare a filtrelor include operatori standard: OR, AND, NOT, NEAR, sinonimele lor, si paranteze pentru a defini ordinea operatiilor. Cautarea poate fi facuta pentru un cuvant intreg sau o parte a cuvantului. In acest program este posibil sa folositi filtre pentru continutul mesajelor cat si pentru unele campuri ale antetului mesajelor. Deasemenea exista un filtru special prntru a filtra mesaje identice transmise de newsgrupuri diferite.

Fisirele arhivelor de email de pe calculatorul dumneavoastra sunt identificate automat in timpul procesului de incarcare a programului si sunt aranjate in liste care pot fi ajustate ulterior. Sursele de cautare pot fi grupate deasemenea dupa subiect.

In program, exista un registru al cautarilor, care permite ca ultimele 100 de cautari executate sa fie retinute in memorie.

Cand este executata o cautare, rezultatele cautarii sunt adaugate intr-o casuta postala virtuala, care este automat incarcata in Navigatorul de mesaje. Toate cuvintele din cautarea executata sunt indicate cu culori stralucitoare.


Messages navigator Navigatorul de mesaje cuprinde acelasi meniu standard ca orice client de mail sau news, dar include deasemenea si o gama de unelte si optiuni unice.

In navigatorul de mesaje, puteti adauga fisiere virtuale ale rezultatelor cautarilor in arhivele dumneavoastra de mail si apoi sa executati cautari mai rafinate direct in materialul adaugat.

Navigatorul de mesaje are un sistem eficient de operare pentru arhivele de mesaje proprii, in timp ce arhivele celorlalte programe de mail pot fi incarcate pentru procesare deasemenea. Are si un selector bogat de filtre care controleaza informatiile afisate in navigator.

Exceptand fereastra de previzualizare, un mesaj selectat poate fi incarcat in editorul mesajelor primite pentru vizualizare si modificare, sau in editorul mesajelor de trimis pentru pregatirea mesajelor pentru expedire.

MailNavigatorul include un program de comunicare (Connect.exe) care poate fi folosit din program sau independent. Unitatea de comunicare este optimizata pentru operatiuni de conectare la Internet prin Dial-up si permite ca mesajele sa fie incarcate in modul multifir.


ScreenShort - Subscription manager Managerul de subscriere a programului este o unealta foarte convenabila pentru inscrieri in newsgrupuri. Pentru fiecare newsgrup pentru care ati manifestat interesul si este inclus in lista dumnevoastra de inscrieri, programul poate sa selecteze filtre, fisiere acumulative si starea inscriereilor.

Starea inscrierilor este controlata de modul de incarcare a mesajelor. De exemplu, daca ati selectat modul [doar_antet] - numai antetele articolelor vor fi incarcate. Modul [complet] permite ca intregul articol sa fie incarcat. Si modul [antet+X randuri], scurteaza articolul si numai prima parte a unui articol lung care are mai mult de X randuri va fi incarcat. Daca filtrele sunt impuse pe casutele postale, atunci numai mesajele care corespund specificatiilor din filtre vor fi incarcate.


ScreenShort - Address book Sistemul de mail include si o simpla si usora agenda cu adrese. Functia cautare instantanee este indispensabila pentru a accesa informatiile cu adrese. Trebuie doar sa tastati doua caractere in sirul filtrului sau doua cifre din numarul de telefon si numai inregistrarile care indeplinesc condtiile cerute vor ramane in fereastra.

Informatiile in agenda cu adrese sunt grupate in directoare, care ca si fisierele de mail in navigatorul de mesaje, pot fi selectate pentru vizualizare simultana. Directoarele din agenda pot fi deasemena folosite ca liste de trimitere.

In agenda corespondenta pentru inregistrarea selectata poate fi gasita si numarul de telefon poate fi sunat. Informatii aditionale din sistemele de mail si agendele cu adrese existente pot fi adaugate in agenda.


Inregistrare gratuita pentru traducatori

Daca ne puteti ajuta sa oferim suport in limba dumneavoastra materna, trimiteti-ne un mesaj si veti primi o inregistrare gratuita! Doar contactati-ne inainte de a incepe traducerea si veti primi instructiuni pentru realizarea sa.
Languages:

English 

The e-mail and news filter-navigator

French 

Le navigateur/moteur de recherche de vos messages e-mails et news

Italy 

Il navigatore e filtro di e-mail e news

Spain 

El navegador con filtros de e-mail y noticias

Russian 

Навигатор электронной почты и новостей

Danish 

E-mail og nyheds filter-navigering

German 

Der eMail und News-Filter Navigator

Portuguese 

O filtro-navegador de e-mail e notícias

Polish 

Przeglądarka poczty i grup dyskusyjnych

Dutch 

De e-mail en nieuwsberichten bestuurder

Hungarian 

A e-mail és hír szûrõ-kezelõCopyright © 2000-2020 GEO Ltd   
Toate Drepturile Rezervate   
 
   

[Citire fisiere pst] [Citire fisiere dbx] [Export mesaje catre Outlook Express]   
  [Citirea fisierelor DBX ale Outlook Express] [Intrebari reparare Outlook Express]   
  [Restaurare casute postale Outlook Express] [Vizualizarea fisierelor DBX] [Recuperare fisiere Dbx]   
  [Cititor de Căsuţa postala pentru Outlook Express]